Tal dia com avui de 2003 Antonio Gallego va anar davant un Casal Okupat a celebrar els resultats electorals del PP

May 26, 2019 in Memòria El Prat

Adhesiu editat per el KOP -Alta Tensió- demanant la dimissió d’Antonio Gallego arran de l’incident protagonitza’t pel candidat del PP

La matinada del 26 de maig de 2003 els membres del KOP-Alta Tensió ja van ser amenaçats per Antonio Gallego. Uns fets que explicaven així els membres del kasal:

“Tres cotxes que celebraven l’ascens del PP al Prat, en haver passat de dos a tres regidors, van aturar-se davant del Kasal Okupat del Prat Alta Tensió, després d’haver-se passejat prèviament fent sonar els clàxons per tot el carrer. A un dels cotxes hi anava Antonio Gallego Burgos, alcaldable del PP, en un estat etílic important, es va baixar, pensant-se segurament que ningú el veuria o reconeixeria, i va començar a llençar propaganda electoral omplint bona part de la vorera i de l’interior del pati del Kasal. Aquesta com es sap ha estat denunciada arreu pel seu clar caràcter xenòfob, “Menos immigración ilegal, más aparcamientos”. Els que en aquells moments estaven presents van sortir a la finestra en sentir el xivarri. En veure a “l’alcaldable” en aquella ridícula actitud li van preguntar que estava fent. Per sorpresa seva els hi contestà, amenaçant així a alguns dels presents: “Yo a ti te conozco, a partir de mañana os vais a enterar, te voy a partir la cara, no soy un niño de papa”.

Gallego té un llarg currículum d’amenaces, provocacions i bravuconades a les seves esquenes mentre hipòcritament juga a fer-se la víctima. Avui com ahir totes aquestes actuacions, amb amenaces de mort incloses com les pintades d’aquestes darreres setmanes, continuen impunes perquè la resta de formacions polítiques li han permès sempre. L’Assemblea del KOP-Alta Tensió va presentar llavors una demanda de dimissió davant del ple que podeu llegir en aquest enllaç http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/53454/index.php aquesta no va rebre cap resposta per part de cap formació política que van decidir actuar corporativament, callar i mirar cap a una altra banda.

Ahir com avui tots els partits van permetre que les actuacions feixistes de Gallego restessin impunes. Avui com ahir la campanya “Antonio Gallego dimissió!! Fora feixistes del Prat!” continua plenament vigent. Ni les seves provocacions i amenaces, ni la complicitat de la resta de partits, aconseguiran callar-nos.

Ara i sempre, fora feixistes del Prat!!

..