El Mercat Negre i la CNT amplien horaris

octubre 21, 2013 in Actualitat

La distribuïdora alternativa el Mercat Negre i el sindicat llibertari CNT  amplien el seu horari. A partir d’ara obriràn també els dilluns i dimecres, restant oberts de dilluns a dijous de sis a vuit de la tarda, i els primers dissabtes de mes de sis a dos quarts de vuit.

La reobertura de la distribuïdora “El Mercat Negre” que s’allotja al rebedor del sindicat, queda ajornada peró, fins a la finalització de les obres de millora i condicionament del local que començaran la setmana que bé. Un cop finalitzades, el Mercat Negre reobrirà les seves portes, mantenint el mateix horari que el sindicat, de dilluns a dijous.

El dilluns a més a més del sindicat i del Mercat Negre restarà obert un punt d’informació laboral gratuït a càrrec d’un advocat laboralista, que atendrà les vostres consultes relatives al món laboral, aixi com consultes relatives als drets socials.

Per l’atenció especifica dels treballadors i treballadores de l’empresa Multiservicios Aeroportuarios, la secció sindical d’aquesta empresa, realitza tots els dimecres de 10:00 a 13hores, permanències al local del sindicat de la CNT de Barcelona a la Plaça. Duc de Medinacelli, 6 entresòl.1r.

Cal esmentar que el mercat negre és un projecte sense cap mena d’ànim de lucre ni retribució,  i que els beneficis que genera la venda dels productes que ofereix, es reinverteix en la mateixa distribuïdora en noves adquisicions, i en generar ingressos que ajudin als col·lectius que fan ús del local de la CNT a sufragar part de les despeses que genera el manteniment del mateix. De igual manera la CNT no te ni alliberats ni alliberades a sou del sindicat, per la qual cosa ningú cobra per fer activitat sindical. Obrir el local a la classe treballadora és una acció més que fan per convicció i per defensar i lluitar pels nostres interessos de classe.