La plaça de la Vila del Prat s’omple dos dies seguits per exigir la llibertat dels presos polítics

November 4, 2017 in Actualitat, LLIBERTATS

«El Municipi del Prat s’ha unit a les concentracions que s’han organitzat arreu del Principat»

 

Ahir la plaça de Vila del Prat va omplir-se per segon dia consecutiu amb centenars de manifestants concentrats per a demanar la llibertat dels presos polítics catalans. Així, el municipi s’ha unit a les concentracions que s’han organitzat arreu del Principat. Dijous, les mobilitzacions ja van ser multitudinàries a totes les places i al Parlament de Catalunya.

La protesta va comptar també amb la presència de membres del Cos de Bombers del Prat, i acabar amb la lectura d’un manifest de l’ANC i Òmnium així com un ball de bastons a càrrec de la Colla Bastonera del Prat. I va aplegar al voltant de 400 persones segons xifres facilitades pel Prat Ràdio.

El dia anterior una trentena de persones es van concentrar a la plaça de la Vila a les dotze del migdia, ja a la tarda del mateix dijous la concentració es va tornar a repetir amb l’assistència de dos centenars de persones, seguida d’una casserolada a les deu de la nit es va fer sentir en diversos carrers del Prat.