La cooperativa de consumidors ‘Cals Karxofa’ presentarà el llibre “Residu zero a casa”

December 13, 2017 in Actualitat, ECONOMIA

Organitza’t per la Cooperativa de consúm ecològic i responsable ‘Cals Karxofa’ el proper dilluns 18 de desembre tindrà lloc la presentació del llibre “Residu zero a casa” de Bea Johnson, a càrrec d’Esther Peñarrubia, doctora en Enginyeria Agrònoma i traductora del llibre.

‘Cals Karxofa’ ha anunciat tambè; què acompanyant la xerrada que tindrà lloc al Casal ‘La Llavor’, hi haurà servei de ludoteca, “per a que tothom pugui venir amb la canalla”. I què després de la presentació hi hauran tapes preparades per als assistents.

Residu zero a casa. Guia domèstica per a simplificar la nostra vida. Es tracta d’un llibre de Bea Johnson,  editat en català per Pol·len Edicions, on aquesta autora ens explica el seu sistema per reduir a la mínima expressió la generació de residus. D’aquesta forma, el que pretén Johnson és que el volum de materials per reciclar no cresqui, sinó que es redueixi. L’obra és una guia detallada per a adaptar un nou mode de vida, que segons l’autora, no només es bo per al planeta, sinó que també és bo per a la nostra salut. Ens explica com gestionar la cuina i les compres, quines robes usar, com netejar la llar, quins productes higiènics podem usar, com minimitzar els residus en les vacances, què fer amb els regals…

Reproduïnt paraules de Bea Johnson: “Des que vaig embarcar-me en l’estil de vida del Residu Zero, la meva vida i la de la meva família ha canviat cap a millor. Som feliços i sentim que portem una vida més significativa sobre la base d’experiències en lloc de coses. Ara, el meu objectiu és compartir aquests benefi cis increïbles de salut, financers i d’estalvi de temps.”