ESFA i el Casal ‘La Llavor’ organitzen un taller de bioconstrucció de finestres amb terra i ampolles

February 26, 2018 in Actualitat

Des de l’Espai Social de Formació d’Arquitectura (ESFA) i el Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’ han organitza’t pel cap de setmana del 3 i 4 de març un taller de bioconstrucció per aprendre les tècniques per a la construcció de finestres fetes amb ampolles i terra. A més del vessant didàctic i pedagògic, el taller també tindrà un vessant molt més pràctic, i l’autoaprenentatge col·lectiu servirà també per bastir de finestres i aïllament tèrmic al batejat com a ‘espai de trobada i cafeta’ del Casal.

L’hora d’inici del taller serà a dos quarts d’once del matí dissabte i diumenge. Si hi vols participar, envia un mail a ESFA: esfa.etsab@gmail.com.

ESFA, és una associació assembleària d’estudiants d’arquitectura i joves arquitectes formada l’any 1997 que treballa temes compromesos amb la societat i l’ecologisme que habitualment s’obvien a la Universitat. I què es defineix a ella mateixa com: “Una experiència formativa i participativa que potencia el contacte amb els entorns més compromesos amb els moviments socials”. Entre d’altres coses, jornades de formació, taules rodones, sortides de cap de setmana, cursos, assignatures intensives i activitats per la Setmana de Dia, bioconstrucció, reciclatge i autoformació, aixi com tambè activitats relacionades amb l’àmbit de la solidaritat internacional.