La PAH prepara una jornada per presentar la seva proposta de llei de vivenda

March 18, 2018 in Actualitat, DRETS

.
Aquesta divendres vinent, 23 de març, al saló d’actes del Centre de Promoció Econòmica del Prat, les PAH’s del Prat i de la resta de la comarca del Baix Llobregat, ens convida a preguntar-nos a nosaltres mateixos si volem acabar amb els desnonaments? Si volem acabar amb els talls del subministrament de llum, Aigua i gas? Si volem aconseguir un lloguer digne i assequible? Si volem que s’ampliï el parc públic de lloguer? Si volem que els bancs retornin el robat? Si volem posar fi als deutes hipotecaris de per vida? I ens convida a preguntar-nos igualment si realment creiem que l’habitatge hauria de ser un dret com menciona sobre el paper la constitución?

Amb aquestes i d’altre preguntes sobre la taula la PAH ens convida a assistir a la jornada què està organitzant a les sis de la tarda, amb les intervencions previstes del portaveu de la llei sobre la vivenda de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, i de representants del Sindicat de Llogateres, Observatori DESC i l’Aliança contra la pobresa energètica.