Swissport sancionada econòmicament entre denuncies per la reiterada violació de la llei de Prevenció de Riscos Laborals

March 22, 2018 in Actualitat, ECONOMIA

Sindicalistes de la CNT el passat 21 de febrer a les portes Swissport

Swissport ha estat sancionada econòmicament amb 3000 € arran de la denuncia presentada per la secció sindical de la CNT en aquesta empresa de halding de l’aeroport del Prat, per un accident de treball que va succeir l’any 2016, en estimar Inspecció de Treball que no es respectaven les degudes mesures de seguretat.

La CNT denuncia la reiterada violació de la llei de Prevenció de Riscos Laborals a Swissport, i el passat 21 de febrer els anarcosindicalistes ja van protagonitzar una concentració a les portes de l’empresa a l’aeroport, per un altre accident laboral.

Així mateix el passat 9 de gener Roberto P. G., comandament intermedi de Swissport va ser citat a declarar per Inspecció de treball arran de diverses denúncies presentades per la CNT en relació a l’existència d’abús i actituds d’assetjament laboral que es produeixen a l’empresa segons el sindicat llibertari.