Els cambrers en vaga de l’Aeroport és concentren de nou a la plaça de la Vila per denunciar la precarització de les seves condicions laborals

March 30, 2018 in Actualitat, ECONOMIA

«El dimecres vinent 4 d’abril, la mobilització tornarà als carrers del Prat amb motiu de la manifestació convocada a les cinc de la tarda a la plaça Blanes».

«A la matinada anterior a la manifestació,  a diversos establiments de la cadena Pans & Company va tenir lloc també una acció solidària amb els vaguistes de PansFood».

 

Ahir durant el sisé dia de vaga indefinida dels 420 treballadors i treballadores de l’hostaleria de l’Aeroport d’El Prat, la mobilització es va traslladar al nucli urbà del Prat amb una concentració a la plaça de la Vila de cinc a sis de la tarda. Pel matí grups de treballadors van repartir informació entre els veïns del Prat, a llocs com el mercadillo, entre d’altres.

Els treballadors del conegut com a lot 22, que aplega diferents establiments dels terminals 1 i 2, acusen AENA d’amb el trossejament en diverses concessions, precaritzar les seves condicions laborals i reduir els drets adquirits durant molts anys en què, a més, sempre hi ha hagut guanys.

Durant la matinada anterior a la manifestació, ‘Joventut Combativa’ va protagonitzar també una acció solidària amb els vaguistes de PansFood de l’Aeroport d’El Prat a diversos establiments de la cadena Pans & Company, propietat de PansFood, qui al seu torn és la major de les concessionàries del servei de restauració d’AENA a l’Aeroport.

Per saber-ne més:

Calendari de mobilitzacions dels treballadors en vaga indefinida de l’hosteleria de l’Aeroport d’El Prat

Seguiment total de la vaga indefinida dels treballadors d’hoteleria de l’Aeroport d’El Prat