Treballadors i veïns del Prat és manifesten contra AENA per la divisió de concessions del conegut com Lot 22

April 12, 2018 in Actualitat, ECONOMIA

Foto: Periòdic El Delta

Entre crits de “visca la lluita de la classe obrera”, “AENA escucha estamos en la lucha”, o “si això no s’arregla guerra, guerra, guerra, si això no s’apanya canya, canya, canya!”, entre altres, una manifestació va recórrer ahir els carrers del Prat, per donar suport als treballadors de l’hostaleria de l’aeroport que van acomplir ahir precisament 20 dies en vaga indefinida, amb un seguiment pràcticament total.

Un cop finalitzat el recorregut de la manifestació a la plaça de la Vila, una representant dels treballadors va prendre la paraula al Ple Municipal per defensar una moció que va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals; després d’una modificació proposada pel portaveu d’ICV, Rafa Duarte, per treure de la moció els punts més de denúncia política per centrar-la en les reivindicacions concretes.