Èxit en la primera visita guiada organitzada per la Plataforma a l’espai natural de l’Olla del Rei

April 15, 2018 in Actualitat, TERRITORI

El passat dissabte 14 d’abril, tot una meteorologia complicada amb pluja intermitent, es va portar a terme la primera visita guiada per part de la Plataforma “Salvem l’Olla del Rei” a aquest interessant espai natural. Amb l’assistència defins una cincuentena de persones què van visitar boscos de ribera, canyissars, prats humits i d’altres hàbitats van i van escoltar dels organitzadors els beneficis que ofereixen, les espècies principals i més emblemàtiques que hi podem trobar, la problemàtica general de gestió a l’espai natural de l’Olla del Rei i el risc proper d’urbanització que pateixen la major part d’espais visitats.

La visita guiada va voler donar a conèixer aquesta zona humida, la més important del municipi de Castelldefels, amb hàbitats de protecció prioritària, espècies de moltíssim interès i uns beneficis ecosistèmics incalculables. Un patrimoni natural de primer ordre que segueix resistint tot i la nefasta gestió i l’imminent risc de destrucció que pateix l’espai.

Us deixem un recull de fotos de la jornada.