Radio Rebelde Republicana entrevista a Miguel del Lot 22 per parlar del conflicte dels cambrers de l’aeroport amb Aena

May 6, 2018 in Actualitat

El passat 10 d’abril l’espai ‘Trabajadores en lucha’ de Radio Rebelde Republicana va convidar a Miguel, un dels treballadors de l’empresa Pansfood, concessionària de diversos establiments d’hostaleria de l’aeroport del Prat per oferir aquesta entrevista que reproduïm.

Durant l’entrevista, què va tenir lloc en plena vaga, aquest treballador de Pansfood va aproximar-nos al conflicte i va denunciar la decisió d’AENA de treure a concurs la concessió de l’hostaleria del Prat en lots separats que es farà efectiva el 8 de maig, de manera que diverses multinacionals del sector es facin amb els lots. La primera conseqüència, d’aquesta divisió serà que les diferents concessionàries s’han despenjat del conveni sectorial i rebaixarien els salaris dels treballadors en un elevat percentatge.