Nova readmissió d’un treballadors acomiadat a Swissport

June 3, 2018 in Actualitat, ECONOMIA

«La secció sindical del sindicat CNT a Swissport, anuncia una nova readmissió d’un treballadors acomiadat».

 

El desembre d’aquest any passat Swissport ja es va veure obligada també a readmetre a un altre treballador, afiliat a la CNT, acomiadat anteriorment en aquesta empresa de halding de l’aeroport del Prat, i a la qual la central anarco-sindicalista acusa de tenir pràctiques antisindicals.

En el marc del conflicte obert què mantenen sindicat i empresa; el passat 9 de gener Roberto P. G., comandament intermedi de Swissport va ser citat a declarar per Inspecció de treball arran de diverses denúncies presentades per la CNT en relació a l’existència d’abús i actituds d’assetjament laboral que es produeixen a l’empresa segons aquest sindicat.

Aquest passat mes de març arran d’un altre denuncia presentada per la secció sindical de la CNT Swissport també ha estat sancionada econòmicament amb 3000 € per un accident de treball que va succeir l’any 2016,. Poc desprès, el 27 de maig, Swisport ha tornat a ser protagonosta d’un nou accident laboral amb dos ferits molt greus, suposadament per la ruptura del mecanisme que fixa la plataforma giratòria dels carretons de mercaderies.