El portaveu d’ICV a l’Ajuntament, Rafa Duarte, evita parlar de presos polítics a la revista municipal

June 8, 2018 in Actualitat, LLIBERTATS

El portaveu d’ICV a l’Ajuntament, Rafa Duarte, evita parlar de presos polítics a la seva darrera editorial a la revista municipal i fa seva l’expressió: “políticos en prisión”. La utilitzada habitualment a instàncies del Govern Espanyol, PP, PSOE, i C’s, per referir-s’hi, en tant que neguen l’existència de presos polítics a l’estat espanyol.

El juliol de l’any passat Rafa Duarte juntament amb diversos pesos pesants d’ICV, van rebel·lar-se contra la Coordinadora dels Comúns i va impulsar un manifest on es van posicionar clarament contra el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre.

Òbviament quan Rafa Duarte és pregunta si hi ha algú disposat a dialogar no s’està referint a l’Artesà, ni al procés previ al seu enderroc. I obviament també quan parla de “polítics presos” no parla de corrupció.

.

Informació relacionada:

Diversos pesos pesants d’ICV d’el Prat entre els signants d’un manifest contra el referèndum d’autodeterminació