Nova acció de protesta a El Prat de les PAH catalanes contra els fons voltor.

June 14, 2018 in Actualitat, ECONOMIA

El fons voltor Blackstone han tornat a ser l’objecte d’una acció internacional de protesta  contra els desnonaments i l’especulació i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha dut a terme aquest matí una acció de protesta davant la seu d’aquesta empresa situada al Prat de Llobregat.

Des de que Blackstone va començar a adquirir paquets d’hipoteques a Catalunya Caixa l’estiu del 2014, la PAH ha dirigit les seves protestes contra aquest fons voltor, i aquesta és la quarta vegada que s’han dirigit a les portes de la seu de l’empresa situada al polígon Mas Blau del Prat, en accions coordinades amb altres ciutats a nivell internacional i què al Prat a estat protagonitzada per vora de dues-centes persones de diferents PAH’s catalanes.

L’acció a El Prat contra el fons voltor Blackstone va tenir lloc quan encara no es coneixia la notícia de la tragèdia el mateix dijous a Cornellà d’una persona que es va suïcidar quan anava ser desnonada.