Commemoració a El Prat del Dia Internacional de les Persones Refugiades

June 19, 2018 in Actualitat, DRETS, LLIBERTATS

El dimecres 20 de juny es commemora el Dia Internacional de les Persones Refugiades. La crisi humanitària que vivim actualment fa que, segons dades d’ACNUR, a tot el món hi hagi més de 65,6 milions de persones que s’han vist obligades a marxar de casa seva per salvar la vida i buscar refugi (una mitjana de 20 persones per minut), a causa de desastre naturals, conflictes i persecucions. D’aquestes persones, més de 22,5 milions són menors i més de 10 milions són apàtrides sense nacionalitat i, per tant, sense cap dret reconegut.

Aquesta tarda a les 19 h, a l’equipament municipal situat a les antigues ‘Cases d’en Puig’, a la plaça de l’Agricultura, es projectarà un documental que recull diferents testimonis, una xerrada en la qual participaran Carles Darder de Stop Mare Mortum, Miguel Pajares de la Comissió Catalana d’Ajut al Refugiat i Antoni Pedrero de la Cooperativa Obrera de Vivendes, i es llegirà el Manifest de la Xarxa de Ciutats Refugi, per acabar amb una actuació musical.