Concentració a la plaça de la Vila per condemnar la violació en grup de Molins de Rei

juny 28, 2018 in Actualitat

Foto El Prat Ràdio

Dimarts a la tarda, El Prat i nombrosos municipis més de la comarca, de manera simultània, van omplir-se de concentracions per condemnar la violació en grup que es va produir a la sortida d’una discoteca. A les vuit del vespre, desenes d’ajuntaments, grans i petits, van veure com davant les seves portes la ciutadania sortia al carrer per mostrar la seva indignació no només per la notícia de la violació en grup de Molins de Rei, sinó també perquè la jutge va deixar en llibertat provisionals els investigats per l’agressió.

Una de les concentracions més nombroses va tenir lloc a Sant Boi, la població on la víctima va despertar sense recordar com havia arribat fins allà. Però també n’hi va haver a tota mena de municipis que no tenen vinculació directa amb el cas però que tenen en comú el rebuig al cas i la convicció que cal fer alguna cosa per evitar que casos com aquest segueixin passant.

S’hi van sumar les poblacions properes: el Papiol, Sant Vicenç dels Horts, Sant Feliu de Llobregat o Pallejà. També hi va haver concentracions a Martorell, Cornellà, Esplugues, Vallirana, Viladecans, Gavà, Sant Joan Despí, Castelldefels i Sant Andreu de la Barca, o el mateix El Prat de Llobregat entre d’altres.

Quatre dies abans a la mateixa plaça va tenir lloc un altre concentració de rebuig a la llibertat provisional dictada per la Secció Segona de l’Audiència de Navarra per als violadors membres de la Manada.