‘Coop de Cap’ donarà aquest divendres el tret de sortida al seu segón Cicle de Cinema Social d’Estiu

July 3, 2018 in Actualitat, CULTURA

Aquest divendres vinent, 6 de juny, Coop de Cap donarà el tret de sortida a la segona edició del Cicle de Cinema Social d’Estiu’ amb la projecció de ‘AntZ’.

La sessió a l’aire lliure i gratuïta, començarà a les deu de la nít a la plaça Roigé i Badia del Prat, i recaptaran menjar a per les persones refugiades

Antz és una pel·lícula d’animació del 1998 i explica la història d’en Z-4195, una formiga obrera que vol escapar de la rutina de la seva feina i conquistar el cor de la bella princesa Bala, a la que va conèixer ballant en una discoteca de la colònia. Per portar a terme el seu pla demana ajuda al seu millor amic, una formiga teixidora, al que convenç per infiltrar-se en una desfilada militar per poder estar a prop de la princesa. De sobte, per un gir inesperat del destí, esclata una guerra entre formigues i tèrmits i en Z es veurà obligat a combatre al ser confós per una formiga soldat més.

‘AntZ’ és la història d’una hormiguita valenta compromesa amb la causa comuna així com al respecte a les decisions i pensament propi. Una divertida crítica social a les pors i problemes del ciutadà d’avui dia. És una paròdia a la història moderna de la humanitat fomentant la confiança en si mateix, la valentia, la solidaritat i el compliment de la paraula.