Continua aquest divendres el Cicle de cinema social d’Estiu amb ‘Els Goonies’

July 10, 2018 in Actualitat, CULTURA

 Aquest divendres vinent, 13 de juliol, Coop de Cap programarà la segona projecció del seu Cicle de Cinema Social d’Estiu’ amb la projecció de ‘Els Goonies’.

La sessió a l’aire lliure i gratuïta, començarà a les deu de la nít a la plaça Roigé i Badia del Prat, i recaptaran menjar a per les persones refugiades.

Els Goonies és una pel·lícula de l’any 1985 dirigida per Richard Donner, considerada un clàssic del cinema d’aventures. Una pel·lícula que parteix de la psicologia dels seus petits protagonistes, capficats de ple a la missió de salvar les cases del seu barri de ser desnonades per construïr-hi un camp de Golf. Parlem de la terrible sensibilitat en plena pubertat de l’asmàtic Mickey, de la verborrea incontinent de Clark ‘Bocamoll’, de l’enginy pseudocientífic de Data, dels terribles i no menys surrealistes traumes físics de Gordi, i fins i tot de la bipolaritat latent de les noies protagonistes. Tots són posats a prova, tots tenen una virtut que serà determinant per a la història. Un film ple d’amistat, companyonia i valentia davant els problemes.