Ryanair amenaça amb acomiadaments i menys vols arran de les ‘vagues innecessàries’

July 23, 2018 in ECONOMIA

x Vilaweb

El conseller delegat de Ryanair, Michael O’Leary, ha assegurat que potser reprogramaran els vols prevists per l’hivern, reduiran flotes i prendran decisions que impliquen ‘pèrdues de llocs de treball’ en aquells països on les ‘vagues innecessàries danyen la confiança dels clients’. ‘No podem permetre que es vegin pertorbats per una minsa minoria de pilots’, ha assegurat en conferència de premsa en relació a les vagues de pilots i tripulants previstes a Espanya, Portugal, Bèlgica i Itàlia dimecres i dijous d’aquesta setmana. Per la seva banda, el sindicat USO ha lamentat en un comunicat que Ryanair ‘torni a fer servir el xantatge en comptes de la negociació’ i que O’Leary ‘enviï missatges amenaçadors en lloc de seure a negociar amb els representants dels treballadors per arribar a un acord que desconvoqui la vaga’.