‘El Prat amb el Saharà’ organitzarà aquest dissabte el tradicional sopar de solidaritat amb els refugiats saharauís

July 24, 2018 in Actualitat

Fins aquest dijous podeu encara aconseguir els tickets del sopar solidari de dissabte organitza’t per El Prat Amb El Sàhara per recaptar fons destinats a l’adquisició de material escolar per els campaments de refugiats Saharauís.

Durant l’estiu diverses famílies pratenques, acullen 6 infants refugiats saharauís per passar l’estiu a Catalunya. Es tracta del projecte internacionalista ‘Vacances en Pau’ impulsat per la delegació del Front Polisario i les diferents associacions solidàries amb el Poble Sahrauí, i que gestiona l’estada de fins a 465 nens i nenes a Catalunya perquè evitin, així, les dures condicions dels campaments del sud-oest d’Algèria.

Informació relacionada

El nombre d’infants sahrauís acollits a Catalunya es redueix quasi a la meitat en 15 anys