Finalitza aquest divendres el Cicle de cinema social d’Estiu amb la projecció dels curts ‘El Exhibidor’ i ‘Bajo el arbol’

July 25, 2018 in Actualitat, CULTURA

Aquest divendres arribarà a la seva fi el cicle de Cinema Social d’Estiu organitzat per Coop de Cap per aquest mes de Juliol, amb la projecció del llargmetratge ‘El Exhibidor” de Fermín Marimón, una comèdia realitzada al Prat, que tracta amb humor el negoci dels exhibidors de cinema, amb els seus avantatges però també amb els seus inconvenients i els seus problemes quotidians, les seves dificultats econòmiques, les inspeccions legals, etc. per assolir un propòsit.

Al costat de l’Exhibidor el cicle també projectarà el curtmetratge “Bajo el Arbol” de César Cepeda, un preciós curt animat amb marionetes inspirat en un fet real que reflecteix segons els organitzadors “com un “animalet” omple amb lleialtat i amor aquest gran buit que la solitud deixa en les persones donant un toc d’atenció als prejudicis i la falta de respecte dels infants d’avui dia amb les persones majors”.