Alliance Healthcare sotmet a videovigilància als acampats que protesten per l’acomiadament de dos treballadors

August 5, 2018 in ECONOMIA

L’empresa situada del polígon Estruch, Alliance Healthcare, a redirecciona’t manualment una de les seves càmeres de videovigilància, accedint-hi des de la finestra, per enfocar cap al carrer i poder controlar i registrar els treballadors què acampen diàriament davant la seva seu, per demanar la readmissió de dos treballadors acomiadats i la regularització del col·lectiu de falsos autònoms.

La captació d’imatges de vigilància privada sobre espais públics està regulada per la Llei 5/2014, on al seu apartat 42.3 estableix clarament què: “Las cámaras y videocámaras instaladas en espacios privados no podrán obtener imágenes de espacios públicos salvo que resulte imprescindible para la finalidad de vigilancia que se pretende, o resulte imposible evitarlo por razón de la ubicación de aquéllas”.

Informació relacionada:

Dos acomiadats a Alliance Healthcare per organitzar el col·lectiu de transportistes