Tornà la Paella popular de les Festes Populars oferint un plat barrejat amb cultura popular i reivindicació

September 25, 2018 in Actualitat, CULTURA

Enguany un nou col·lectiu, el CDR, agafa el relleu que va deixar vacant el desaparegut diari La Riuada com a entitat organitzadora de la Paella popular de les Festes Populars i Alternatives del Prat que començarà amb un vermut a les dotze del migdia del dissabte de Festa Major a la Font del Gall.

A les dotse del migdia també començarà amb el cercavila de la Colla Bastonera del Prat a la plaça de la Vila, que acabarà a la 13h aproximadament a la Font del Gall amb una nova actuació per amenitzar el vermut popular, que tindrà lloc de les dotze a les dues de la tarda.

Cap a les 14h esta previst començar amb la paella popular, acompanyada d’amenida, pa aigua i vi, al preu de 10 euros anticipada i 12 el mateix dia de la Paella.

El tiquets els podreu adquirir a la copisteria Alonso de la Carretera la Marina o al Casal ‘La Llavor’, fins dijous.