Acte públic denunciarà la situació de bloqueig de la Renda Ciutadana Garantida un any desprès de la seva aprovació

November 4, 2018 in Actualitat, DRETS

La Comissió Promotora de la Renda Garantida denuncia que el Departament d’Afers Socials està incomplint la llei aprovada el setembre del 2017 denegant sistemàticament les sol·licituds per acollir-se a la prestació. El seu portaveu, Diosdado Toledano, diu tenir constància de denegacions de fraudulentes fora del termini i assegura que el conflicte polític català no n’és la causa.

L’aprovació de la mesura va ser un dels grans mesures anunciades per l’administració a les ordres de l’ara empresonada Dolors Bassa, llavors consellera d’Afers Socials, i va suposar una victòria sense precedents per a la plataforma de la Iniciativa Ciutadana que va impulsar-la a partir de la recollida de firmes i les mobilitzacions al carrer.

Precisament per explicar els detalls d’aquesta iniciativa i la situació de bloqueig en què es troba actualment, demà dilluns 5 de novembre a dos quarts de set de la tarda, tindrà lloc un acte públic al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa situar el número 45 del carrer Dolores Ibarruri,  a càrrec del portaveu de la Comissió Promotora de la Renda Garantida, Diosdado Toledano.

L’acte compta amb el suport de Xarxa Socialisme 21, ADAS, Coop de cap, i l’Associació de Dones Progressistes ‘Frida Kalho’, i el Memorial democràtic de treballadors de la SEAT.