Els treballadors de la neteja de l’Aeroport del Prat desconvoquen la vaga prevista coincidint amb el MWC

February 22, 2019 in Actualitat, ECONOMIA

Els treballadors de l’empresa Valora Facilities, que dóna servei de manteniment de les terminals T1 i T2 de l’Aeroport del Prat i les oficines centrals d’Aena, han desconvocat la vaga de 24 hores prevista coincidint amb al Congrés dels mòbils, que se celebra del 25 al 28 de febrer a Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.

Segons va informar ahir el sindicat CCOO, la plantilla ha arribat a un acord amb la direcció de l’empresa, del grup Sacyr, en la mediació celebrada el dimecres en la Conselleria de Treball.

Segons les mateixes fonts sindicals l’acord aconseguit suposa una ampliació de les jornades de 32 contractes de 35 hores a 40 hores i la conversió de 8 contractes de 8 hores a 40 hores, donant així compliment als acords en matèria de contractació indefinida i cobertura de vacants.