La CNT denuncia l’acomidament per part d’Amazon d’un treballador per la seva tasca sindical

setembre 6, 2019 in Actualitat, ECONOMIA

A les dues de la tarda a les portes del centre logístic que la multinacional Amazon té al Prat de Llobregat, durant el canvi de torn, sindicalistes de la CNT han protagonitza’t una protesta per denunciar l’acomiadament d’un company. Segons denuncien, en represalia per la seva tasca sindical.

L’acomiadament de Patxi arriba quan fa escassament cinc mesos que el sindicat va anunciar la creació d’una nova secció sindical a la planta del Prat.

La CNT no forma part del Comitè d’Empresa d’Amazon, format majoritàriament per CCOO. Històricament aquesta central anarcosindicalista sempre ha impugnat el marc sindical sorgit dels ‘Pactes de la Moncloa’, i propugna una acció sindical al marge dels Comitès d’Empresa; mitjançant la secció sindical i l’assemblea de treballadors. Així mateix aquest sindicat rebutja les subvencions estatals o la figura de l’alliberat.

.

Informació relacionada amb Amazon:

Amazon exigeix increment de feina a El Prat a causa de la vaga de San Fernando de Henares

L’Ajuntament del Prat hauria ‘perdonat’ gairebé 13 milions d’euros a Amazon

La multinacional Amazon s’instalarà definitivament al Prat desprès d’imposar les seves condicions a Ajuntament i Generalitat