Desenes de col·lectius declaren l’Emergència Feminista i criden a prendre els carrers el 20 de setembre

September 19, 2019 in Actualitat

La nit del 20 de setembre, milers de dones estan cridades a prendre els carrers de tot l’Estat per a declarar l’Emergència Feminista, convocada per desenes de col·lectius que consideren que l’estiu de 2019 ha estat “negre” respecte a la violència de gènere.

La convocatòria, a la qual s’han unit desenes de col·lectius així com els sindicats i algun que altre partit polític i institució, va sortir de la Plataforma Feminista d’Alacant, que fa unes setmanes va emetre un comunicat en el qual assegurava que ens trobem en una situació de “emergència”, atès que al juliol va haver-hi un assassinat d’una dona cada dos dies. “Això ja no és una alerta, declarem l’emergència feminista”, explicaven.