Tornà la Paella popular de les Festes Populars oferint un plat barrejat amb cultura popular i reivindicació

September 24, 2019 in Actualitat, CULTURA

Enguany el CDR El Prat torna a agafar el relleu que va deixar vacant anys enrere el desaparegut diari La Riuada com a entitat organitzadora de la Paella Popular de les Festes Populars del Prat que començarà a partir de les 12 del migdia amb un vermut a la Font del Gall.

Al costat de l’oferta gastronòmica i les reivindicacions socials, durant el vermut popular previ a la paella també hi haurà lloc per la cultura popular de la ma de Colla Bastonera del Prat.

El programa per dissabte de les Festes Popular per dissabte comentarà a les 12h amb la cercavila bastonera a la plaça de la Vila i un vermut popular a la Font del Gall, i a les 3/4 de 1 aproximadament començarà una nova actuació bastonera a la font del Gall per amenitzar aquest vermut previ a la paella popular.

Si voleu tiquets anticipats de la Paella? Els organitzadors anuncien que teniu fins dijous a la vuit de la tarda a la Copisteria Alonso de la carretera la Marina, El forn Pa i Coca del Carrer Major, o el Casal ‘La Llavor’ del carrer Penedès.

Cap a les 14h està previst començar amb la paella popular, acompanyada d’amanida, pa aigua i vi, al preu de 10 euros anticipada i 12 el mateix dia.