Els treballadors de Ryanair acusen Ábalos i l’empresa de no haver pogut fer vaga

setembre 27, 2019 in Uncategorized

«Asseguren que Foment ‘s’ha desentès’ d’ells i celebren la resposta de la plantilla en les deu jornades de protest

           x Vilaweb

Els treballadors de Ryanair acusen el ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos, i a la mateixa empresa de no haver pogut exercir el seu dret a vaga. Des del sindicat USOC expliquen que no han rebut ‘cap suport’ per part del govern espanyol, malgrat que la companyia ha decretat el 100% de serveis mínims en els vols que es podien veure afectats per les protestes.

La portaveu del sindicat, Lídia Arasanz, lamenta la posició del ministeri davant de l’actitud de Ryanair. ‘El senyor Ábalos s’ha desentès de nosaltres. Per a ell no som un problema si no hi ha cues de passatgers enfadats als aeroports’, ha lamentat Arasanz. USOC, però, ha volgut destacar la resposta que han tingut els treballadors de la companyia en els deu dies de vaga, i ha destacat les pèrdues que ha tingut Ryanair per la negativa de vendre productes a l’avió.

Informació relacionada:

Ábalos treu pit per l’èxit de les estratègies implementades per minimitzar la incidència de les vagues a l’aeroport del Prat