La CNT protesta a les portes d’Amazon per l’acomidament d’un treballador per la seva tasca sindical

October 4, 2019 in Actualitat, ECONOMIA

El mes d’agost passat, l’empresa Amazon va acomiadar un sindicalista de la recentment implantada secció sindical de la CNT. Per aquest motiu que la CNT del Prat està realitzant diferents concentracions a la porta de l’empresa per denunciar les que qualifiquen com pràctiques d’abusos i acomiadaments que duu a terme aquest gegant del comerç online.

D’altra banda des de la central anaco-sindicalista denuncien el comportament dels ops manager, així com els components que formen part del Comitè de l’Empresa, que afirmem que “en comptes de defensar els i les treballadores”, es dediquen a defensar els interessos d’Amazon, sent aquests “la veu de seu amo”. Segons diu l’octaveta que els anarcosindicalistes van repartir ahir dijous a la porta de l’empresa, en ella s’informa que: Està prevista la celebració de la conciliació en el CEMAC, el proper 18 d’octubre, i també per altra banda, s’informa, que cada dijous es va a realitzar aquesta concentració de protesta.

Durant la concentració els treballadors i treballadores que entraven o sortien del torn, van mostrar la seva acceptació aplaudint i també exercint la seva solidaritat amb el company acomiadat, així com a conductors de camions que feien sonar el seu cláxon.

La CNT els diu a l’Empresa Amazon, al seu Comitè d’Empresa, que no és un sindicat de despatx que no pararà fins a aconseguir una solució a aquest conflicte, fins que readmetin en el seu lloc de treball al company Patxi.

També en una altra part de la octaveta demana als treballadors la seva solidaritat, exigeix que s’acabin els abusos de poder per part d’Amazon, així com que els diguin als seus Leads o Managers que no volen més acomiadaments és aquesta empresa.