El Tsunami Democràtic fa una crida a desobeir la Junta Electoral espanyola al Prat i a més de 200 poblacions més

November 8, 2019 in Actualitat, DRETS

El Tsunami Democràtic ha fet una crida a desobeir la Junta Electoral espanyola durant la jornada de reflexió del 9 de novembre. El dia 9 la gran convocatòria serà a la plaça Catalunya de Barcelona a les 16 hores, amb actuacions musicals i parlaments. Però el Tsunami anima la gent a organitzar activitats culturals, polítiques i festives a totes les ciutats, viles i barris. Entre els que és troba també el nostre municipi, en una jornada que transcorrerà entre les 17 i 22 hores a la plaça de la Vila.

A més del Prat ja hi ha activitats programades a més de dues-centes poblacions. S’han confirmat activitats a poblacions com ara Terrassa, Granollers, Girona, Vilanova i la Geltrú, Valls, Mataró, Reus, Amposta, Vic, Manresa, Balaguer, Vilafranca del Penedès… I també a poblacions de les Illes Balears com ara Palma, Montuïri, Esporles…

Pel que fa a demà, “l’objectiu de la convocatòria és fer reflexionar l’Estat, recordar-li que no pot restringir ni limitar el dret a la llibertat d’expressió, ni el dret a la lliure reunió i manifestació”. A més, se li vol recordar que la solució al “conflicte polític” ha de ser “política” i això passa “pel diàleg i la negociació”.