Deporten al Marroc l’Ashraf, detingut durant les protestes contra la sentència

desembre 20, 2019 in Uncategorized

«S’eleven a dues les persones detingudes arran de les protestes de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els encasats del referèndum de l’1-O que han estat deportats al Regne del Marroc, desprès de passar pel CIE de Zona Franca.»

x Vilaweb

La plataforma per la lliure circulació de persones No en el nostre nom ha anunciat la deportació al Marroc de l’Ashraf, un dels joves detinguts durant les manifestacions contra la sentència que va ser internat a un CIE. L’Ashraf va ser detingut a Lleida el 18 d’octubre, dia de la vaga general contra la repressió.

No en el nostre nom ha criticat l’ús de la llei d’estrangeria per a ‘dissuadir la protesta’, fet que ha catalogat de violència. És per això que han fet una crida a participar en la marxa de torxes pels presos polítics i exiliats que demà sortirà a les 20.00 de la plaça de la Catedral de Lleida.

L’Ashraf és el segon detingut durant les protestes contra la sentència que ha estat deportat al Marroc. L’Ayoub, un noi de vint-i-tres anys, va ser deportat després d’estar tancat vint dies al CIE de la Zona Franca.