Coincidint amb les dates nadalenques diversos col·lectius organitzen un concert solidari i una recollida de joguines

desembre 26, 2019 in Actualitat by admin

El proper dissabte 28 de desembre a partir de les deu de la nit a la sala polivalent del Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’ situat al número 2 del carrer Arquitecte Moragàs, es celebrarà un concert solidari amb l’actuació de cinc grups (La K y la B, Nitx, Último Remache, Taska i Opus Pain) i on l’entrada serà de taquilla inversa amb una joguina; que els organitzadors demanen que no sigui bèl·lica, ni sexista, i que sigui nova.

El concert està organitzat per l’Ateneu Llibertari de Viladecans, les Carquinyolis i l’Assemblea Antifeixista de Viladecans, amb la col·laboració de la Federació Local de Viladecans del sindicat CGT, Salvem Oliveretes, L’Assemblea Feminista de Viladecans, Animal Farm, o del CSO ‘Els Timbres’. Entitats totes aquestes que han cedit material per a la confecció d’una panera amb llibres, samarretes, xapes, Cd’s i moltes més coses, que es sortejarà durant aquesta vetllada orientada a què els infants més desfavorables puguin gaudir també d’aquestes festes amb totes les garanties.