Una assemblea oberta convida a les dones pratenques a constituir el comitè local de la vaga feminista del 8M.

February 12, 2020 in Actualitat, ECONOMIA

Després del seguiment multitudinari de les protestes dels dos últims 8 de març, enguany els col·lectius feministes dels Països Catalans tornen a preparar una jornada reivindicativa. La gran incògnita és si es convocarà una vaga laboral feminista, com s’havia fet el 2019 i el 2018.

Enguany el 8 de març serà diumenge i això ha suscitat un cert debat dins el moviment i els sindicats. Es proposen diverses opcions: fer vaga el dia 8 encara que sigui diumenge, fer-ne el 8 i el 9, i no fer-ne. De moment, encara és una incògnita què triaran la majoria de sindicats. De totes maneres, la vaga feminista no és únicament laboral, també és de cures i de consum, i el moviment feminista i els sindicats convidaran a fer-les. Tot i que previsiblement la vaga enguany no tindrà tant seguiment, es preveu que les mobilitzacions al carrer seran molt potents, precisament perquè en la majoria de sectors el diumenge és festiu.

Per donar suport a aquesta convocatòria a la nostre localitat, aquest diumenge 16 de febrer, una assemblea oberta convida a totes les dones pratenques a constituir el comitè local per preparar aquesta jornada de vaga feminista a El Prat.

L’assemblea començarà a les dotze del migdia al Casal ‘La Llavor’ del carrer Penedès núm 2.