Policia Local omet mesures de confinament per permetre l’homenatge a l’agent de la Guàrdia Urbana Carlos Coleto

April 10, 2020 in Actualitat, POLÍTICA

La Policia Local del Prat omet les mesures de confinament per permetre l’homenatge pòstum a Carlos Coleto, agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona i antic membre de la Policia Local del Prat, mort a causa del COVID-19.

Desenes de policies locals del prat, agents de la Guàrdia Urbana vinguts expressament de Barcelona, i persones no uniformades (algunes sense respectar els protocols, mascareta, ni cap mesura de prevenció), van aplegar-se dijous a la nit a la via pública per acomiadar aquest agent i veí del Prat, tot contravenint les mesures de confinament i protocols aplicats a la resta de la població; sobretot quan els decrets d’alarma adoptats han limitat el màxim l’assistència a funerals i enterraments.

Per la seva part, l’alcalde del Prat Lluís Mijoler ha declarat mitjançant les xarxes socials que es tracta d’un “acte espontani fet amb totes les mesures sanitàries” que no va durar més d’un minut, afirmacions que semblen desmentir les imatges enregistrades pel digital El Prat al dia i que podeu veure en el següent enllaç. De igual manera, documenció interna de la Policia Local sembla desmostrar la inexitut d’aquestes afirmacions sobre el caire suposadament espontani del citat acte públic.

L’homenatge va tenir lloc a l’avinguda Remolar, des d’on va arribar la comitiva que sortir des de la comissaria de la Policia Local situada al barri de Sant Cosme.