Gallego i el PP rebutgen la ILP de la PAH sobre desnonaments

April 19, 2013 in Actualitat

Ahir, al congrés espanyol, Antonio Gallego i el seus companys de partit varen aprovar la nova llei de deutors hipotecaris. Finalment, fruit de les esmenes del PP mateix, no conté cap de les principals propostes de la ILP de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), que tenia el suport d’1,5 milions de signatures. Nosaltres sabem que com deia Bertolt Brecht: “la injustícia no és anònima, te nom adreça i direcció”. Gallego va posar per davant els interessos de quatre banquers, abans que el sofriment i patiment de moltes famílies. Com va dir dimarts passat la seva secretaria General, la sra. Cospedal “Los votantes del PP dejan de comer antes de no pagar la hipoteca”. A nosaltres no es tremolara el dit a l’hora d’assenyalar aquesta injustícia i la completa falta d’escrúpols dels seus responsables.