Una marxa recorre Gavà en oposició al projecte urbanístic que amenaça el darrer corredor biològic entre el Garraf i el Delta

juliol 3, 2020 in Actualitat, TERRITORI

Uns 200 veïns de Viladecans i Gavà, convocats per les plataformes Salvem Can Sellarès i Salvem el Calamot – Aturem el Pla de Ponent van marxar ahir dijous des de la masia de Can Sellarès, a Viladecans, fins a l’Ajuntament de Gavà en protesta contra la urbanització del parc de Can Sellarès i el macroprojecte urbanístic del Pla de Ponent.

Davant de l’Ajuntament de Gavà, hi ha hagut parlaments de diferents col·lectius locals de Viladecans, Gavà, Castelldefels, o del Prat de Llobregat, mitjançant d’intervenció d’un representant de la plataforma local ‘Ni un pam de terra‘. El 3 d’octubre està convocada una manifestació per demanar que s’aturi el Pla de Ponent, el més gran en marxa al Principat que preveu cimentar les gairebé 200 hectàrees que comprenen el turó del Calamot, la riera dels Canyars i el pla de Queralt.

La protesta contra aquest projecte urbanístic que amenaça el darrer corredor biològic entre el Garraf i el Delta de Llobregat, té lloc després de què la plataforma és veies obligada a desconvocar la manifestació prevista inicialment per al 14 de març a causa de l’esclat de la pandèmia causada pel virus Covid-19.

 

Informació relacionada

Amenaçat de mort el darrer corredor biologic entre el Garraf i el Delta de Llobregat