Concentració a l’aeroport del Prat per protestar davant l’acosament a l’empresa Tecosa.

February 6, 2014 in Actualitat

x CNT SOV Barcelona

El passat 4 de Febrer un grup de militants de CNT es concentrava al davant del bloc tècnic de l’Aeroport del Prat, lloc on té la seva seu l’empresa TECOSA, responsable de la imposició del trasllat del nostre company David a Madrid.

 

David habia presentat prèviament nombroses denúncies tant a Inspecció de Treball com davant els jutjats socials, denunciant greus incompliments en matèria de prevenció i laboral. Tecosa, amb la complicitat de Outsmart-Alliance (l’empresa que la té subcontractada) i la pròpia Aena, ha reaccionat davant aquestes denúncies com només aquestes empreses saben fer-ho: amb repressió.

El trasllat del nostre company a David, lluny de deure’s a causes organitzatives com fan constar en la carta de comunicació que li van lliurar no són més que una represàlia encoberta i un càstig per haver exercit la legitima defensa que tenim totes de defensar de defensar els nostres drets.

Amb aquest trasllat, a més de 600 kms del seu domicili, Tecosa pretén desfer-se d’en David obligant-lo o bé a abandonar la seva vida i la seva família a Barcelona, o bé rescindir el seu contracte de treball.

Això és el que vol Tecosa, que David es vagi. El que vol la CNT és que David es quedi i és per aquest motiu que en aquests últims dies s’estan intensificant les accions reivindicatives i les mesures de pressió cap a totes les empreses implicades en aquest nou abús, atès que en cas contrari el proper 22 de Febrer haurà de traslladar-se a Madrid.

A la concentració que va tenir lloc durant més d’una hora sota un intens i nodrit cordó policial, es van repartir octavetes informatives, es van penjar cartells i es va desplegar una pancarta enfront de les oficines de Tecosa en la qual podia llegir-se ”STOP Assetjament” i #DavidSeQueda.

Es va explicar per megafonia el conflicte i es va llançar un missatge molt clar a Tecosa: David no està sol i la CNT no s’aturara fins que facin marxa enrere i permetin que el nostre company es quedi. Si ens toquen a un ens toquen a tots i totes.

El calendari d’accions reivindicatives i mobilitzacions continuarà en els propers dies, explicant a més amb l’ajuda dels companys del Sindicat del Metall de Madrid als quals aprofitem per agrair la seva ajuda i implicació en el conflicte.

Entre tots i totes, sens dubte, anem a aconseguir que David Es Quedi.