CCOO exigeix a la multinacional Alliance Healthcare que no interfereixi en les eleccions sindicals

gener 20, 2021 in Actualitat, ECONOMIA

Segons CCOO la direcció de la multinacional Alliance Healthcare està intervenint activament en el procés d’eleccions sindicals convocades al centre de treball del Prat de Llobregat. El sindicat ha posat en coneixement de la Inspecció de Treball que la direcció de l’empresa ha manipulat el cens electoral, n’ha demorat la publicació i hi ha inclòs personal d’alta direcció que no hauria de participar en unes eleccions per escollir la representació de la plantilla.

CCOO, que en els darrers temps ha estat protagonista de diferents conflictes laborals amb l’empresa des de la constitució de la seva secció sindical, també denuncia que l’empresa està impedint que les persones que formen part de la seva candidatura puguin comunicar-se amb la resta dels treballadors. La direcció ha prohibit a CCOO l’ús del correu electrònic, una situació el sindicat considera una vulneració de drets fonamentals i sindicals de la plantilla. així mateix lamenta la pressió que Alliance Healthcare al Prat està exercint sobre algunes persones d’aquest centre de treball perquè es presentin a les eleccions per altres candidatures més afins a la direcció.

 

Informació relacionada:

CCOO denuncia dos ERTO’s a Alliance Healthcare i convoca aturades parcials

Desconvocades les aturades parcials del 21 al 23 de gener a Alliance Healthcare de Polinyà desprès d’assolir un acord

L’acampada solidaria amb els transportistes acomiadats per Alliance Healthcare es trasllada del Prat a la planta de Polinyà

El conflicte laboral a Alliance Healthcare amb els falsos autònoms es fa sentir al Ple Municipal

Protesta a la plaça de la Vila pels acomiadaments a Alliance Healthcare

Dos acomiadats a Alliance Healthcare per organitzar el col·lectiu de transportistes

Alliance Healthcare sotmet a videovigilància als acampats que protesten per l’acomiadament de dos treballadors