Marea Pensionista demana recuperar la normalitat de l’assistència presencial als CAP’s

març 25, 2021 in Actualitat, DRETS by admin

La Marea de Pensionista del Prat va desplaçar-se aquest dimarts en manifestació des de l’Ambulatori de Ramona Via fins a la Plaça de la Vila per fer lliurament al Regidor de Salut Pública i consum d’un escrit per deixar constància del seu malestar per la falta d’assistència personal en l’atenció primària des de fa ja un any. Al mateix escrit també reclamen al consistori pratenc que es reuneixi amb la resta dels Ajuntaments de la comarca i que junts facin un front comú i pressionar als responsables del govrn per a recuperar la normalitat de l’assistència presencial.

La Marea Pensionista també reivindica com a fruit de la seva insistent lluita, i de les concentracions setmanals convocades davant dels CAP (Centres d’Atenció Primària) pratencs, sumades també a les gestions davant dels responsables de Sanitat de l’Ajuntament, la instal·lació dels mòduls  al Ramona Via perquè els malalts del Covid no hagin de fer cues amb la resta de pacients.

D’ençà de principis de novembre de l’any passat, el citat col·lectiu pensionista va agafar el testimoni deixat arran de la desconvocatòria de les concentracions convocades des de feia tres mesos setmanalment per Plataforma de Defensa de la Sanitat Pública conjuntament amb el personal sanitari del CAP Ramona Via.

Les concentracions en defensa de la sanitat pública de la Marea Pensionista tenen lloc cada dimarts a les 11 del matí alternativament entre els CAP’s Ramona Via i 17 de setembre. A aquestes concentracions s’han d’afegir igualment les convocades setmanalment tots els dilluns a la plaça Catalunya del Prat a 2/4’s de deu; en aquest cas per reivindicar la defensa de les pensions públiques.

 

__________________________________________

Informació relacionada:

La dècada perduda per la sanitat: El Principat, entre les regions que més despesa han retallat