Convoquen una manifestació feminista d’«urgència» al Prat arran dels darrers feminicidis arreu de l’estat

juny 13, 2021 in Actualitat, DRETS by admin

Foto: Periòdic Delta

El Prat va acollir aquest passat divendres a partir de les nou del vespre, una manifestació feminista d’urgència” a causa de la darrera onada de feminicidis a tot l’estat i l’entrada a presó de Juana Rivas. La marxa va arrencar de la confluència de l’avinguda Montserrat amb Federic Soler i va finalitzar a la plaça de la Vila.

L’última setmana s’han confirmat almenys tres assassinats masclistes a tot l’Estat: dies enrere, una estudiant italiana moria a Eivissa després de, segons la policia, ser llençada des del balcó d’un hotel per la seva parella. Aquest dimecres, un jove confessava haver mort la seva exparella, de 17 anys a Martín de la Jara (Sevilla), a la vegada que es coneixia la troballa al d’un cadàver, a tres milles de la costa de Tenerife que correspondria a una de les nenes segrestades pel seu pare el 27 d’abril.

També aquesta setmana ha entrat a presó Juana Rivas acusada de segrest de menors. La granadina va endur-se de retorn, d’Itàlia a Espanya, els seus fills l’estiu del 2017, després de denunciar violència de gènere per part del pare. A l’espera d’un possible indult, Rivas té una condemna de dos anys i mig de presó.

Foto: Periòdic Delta