El regidor pratenc de PxC a Santa Coloma de Gramanet Juan Gómez és condemnat per l’agressió a un tècnic de Gent de Gramenet

June 20, 2013 in Actualitat, Destacat

El jutjat d’instrucció 2 de Santa Coloma de Gramenet ha condemnat el regidor pratenc de Plataforma per Catalunya a l’ajuntament de Santa Coloma, Juan Gómez Montero com autor-responsable d’una falta de lesions de l’article 617.1 del codi penal amb una pena-multa de 30 dies a raó d’una quota diària de 10 euros. En cas de no pagar hauria d’ingressar quinze dies a la presó. També haurà d’indemnitzar l’agredit amb 31,34 euros per les lesions i, a més, haurà de pagar les costes del procés judicial. Paral·lelament el jutjat –en una resolució comunicada aquest matí– també ha absolt al tècnic del grup municipal de Gent de Gramenet agredit a qui el regidor de PxC havia contradenunciat falsament, segons ha dictaminat l’estament judicial. Malgrat que la fiscal del cas va apuntar la possibilitat d’imputar també el testimoni presentat per Juan Gómez per haver mentit durant la vista oral del cas, el jutjat no ho ha estimat. La sentència té possibilitat de recurs en el termini de cinc dies. No és la primera sentència condemnatòria contra Gómez, qui acumula un llarg currículum d’incidents.