L’AJP presenta públicament l’eix de sanitat de la seva campanya “ningu podra amb els nostres somnis”

November 15, 2014 in Actualitat

L’Assemblea de Joves del Prat (AJP) presentarà públicament el proper 17 de gener al Casal Okupat i Autogestionat -La Llavor- el primer eix que tractaran a la campanya”ningú podrà amb els nostres somnis” en la que estan treballant actualment. Tal com ja van afirmar a la presentació de la citada campanya del passat 24 d’octubre esdevinguda al mateix espai.

L’Eix de Sanitat per l’Assemblea de Joves s’emmarca dins de l’anàlisi que fan com a joves de la situació actual del sistema sanitari, i que volen donar a conèixer mitjançant una xerrada i el passi d’un documental. Aprofitant aquestes dues activitats per a explicar sintèticament també quin és l’anàlisi que han fet des de la mateixa assemblea durant els darrers mesos sobre el sistema sanitari.

La xerrada tindrà lloc el dilluns vinent dia 17 a les 18.30h i versarà sobre dues experiències de lluita per a una sanitat digne amb un treballador de l’Hospital de Bellvitge i membre de #rebelionbellvitge, i membres d’El Prat Contra les Retallades.

L’eix de sanitat continuarà dimecres dia 19 a les vuit de la tarda amb el passi del documental “Salud en venda, negocio de las famacéuticas”.