L’AJP debatrà aquest dijous al Casal sobre les “Drogues en els espais d’oci”

December 16, 2014 in Actualitat

Dins la campanya “NINGÚ PODRÀ AMB ELS NOSTRES SOMNIS” l’Assemblea de Joves del Prat (AJP) comença l’eix d’oci amb una xerrada d’allò més interessant. Com a joves volen parlar de la presència de les drogues al nostre entorn i en el nostre oci.

Per aquesta raó convidaran a en David Pere Martínez Oró, expert en el tema amb una llarga trajectòria en el camp, aquest dijous a les 19.15h al Casal Okupat Autogestionat La Llavor.

En David Pere ens exposarà la situació actual a partir dels seus estudis, i podrem exposar qualsevol dels dubtes que tinguem sobre el tema.

Ha treballat en la Subdirecció general de drogodependències de Catalunya, com a professor a la UAB en Atropologia Social i Cultural, i com a coordinador en l’Observatori de Nous Consums de Drogues en l’Ambient Juvenil, entre d’altres. Amb dos treballs a les esquenes (“De Riesgos y placeres. Manual per entender las drogas” i “Sense passar-se de la ratlla. La normalització del consum de drogues”) treballa actualment com a coordinador del Departament d’investigació de la Fundació IGenus, i és professor consultor a la UOC.