L’AJP organitza un Mercat d’Intercanvi de Joguines com alternativa al consumisme nadalenc

gener 1, 2015 in Actualitat by admin

«Divendres i dissabte 2 i 3 de Gener, tindràn lloc a la Font del Gall  i el Mercadona respectivament , la segona edició del mercat d’intercanvi de joguines organitza’t per l’AJP».

 

Aquest cap de setmana, l’Assemblea de Joves del Prat (AJP) tornar a realitzar una nova edició per segon any consecutiu, del Mercat d’intercanvi lliure de joguines. El citat mercat pretén esdevenir alternativa i un petit gest en contra el frenètic consumisme nadalenc imperant en aquestes dates.

L’activitat que s’allargarà de les cinc de la tarda fins a les vuit del vespre, tindrà lloc aquest divendres a la Font del Gall del carrer Ferran Puig, i dissabte a les immediacions del centre comercial Mercadona de l’Avinguda Onze de Setembre.