Les critiques contra el TAV es fan presents també al carnestoltes

February 2, 2008 in Actualitat

El contrapunt reivindicatiu d’aquest darrer carnestoltes al Prat de Llobregat, l’han posat  els membres de la comparsa pro-tren publíc -Tren d’Alta Voracitat-, composada diferents membres dels moviments socials d’aquesta localitat.

La citada comparsa va desfilar per la rua del Prat el passat 2 de març, disfressada d’usuaris de rodalies caracteritzats de llaunes de sardines i amb caretes de borrego, i de precaris treballadors subcontractats per ADIF que informaven al públic present a la rua, precedint a un tren AVE provis d’ullals de depredador.

Al  seu pas els membres de la comparsa van aprofitar per repartir entre els espectadors de la rua, informació sobre la problemàtica del TAV i l’actual model ferroviari que s’està imposant des d’una clara perspectiva neoliberal, i denunciar els costos derivats d’aquesta infraestructura, tant des de un punt de vista social, com mediambiental o humà.