L’AJP organitza una jornada sobre “oci i feminisme” al Casal

January 12, 2015 in Actualitat


«L’Assemblea de Joves del Prat (AJP) organitzarà el dissabte 17 de gener al Casal una jornada que versarà sobre l’oci relacionat amb la qüestió de gènere».

 

Les jornades que inclouran diverses activitats com música, un sopar, o un debat públic, començaran a les sis de la tarda amb xerrada: “Els comportaments masclistes en espais d’oci“, a càrrec de Ruben Sánchez. Seguidament la xerrada donarà pas a un sopar a dos quarts de deu de la nit i a un concert a càrrec del grup “Les Txatys“. Tancarà la vetllada PD Maniac Scanners.

L’AJP també informa que durant la tarda faran xocolatada i què més endavant informarem del menú exacte per aquest sopador. Podeu passar a buscar els tiquets al Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’ situat al carrer penedes núm 2.

La jornada s’emmarca dins de l’eix d’oci de la campanya “Ningú podrà amb els nostres somnis” que l’Assemblea de Joves del Prat (AJP) va iniciar el passat 24 d’octubre. La qüestió de gènere és aquest cop la protagonista del citat d’eix després d’haver tractat el mes passat la presència de les drogues en els entorns juvenils i en els espais d’oci.