‘Cals karxofa’ ens convida a preguntar-nos: Què ens espera amb el TTIP?

gener 15, 2015 in Actualitat

‘Cals karfofa’ ens convida a preguntar-nos quines repercussions tindrà el nou Tractat Transatlàntic de Lliure Comerç i Inversions entre els Estats Units i la Unió Europea (TIPP) en la nostra vida diària, la nostra salut i la del planeta?

 

Amb l”objectiu de donar a conèixer de què es tracta aquest nou Tractat entre els Estats Units i la Unió Europea, el TIPP, la Cooperativa de Consum Agroecòlogic i Responsable Cals Karxofa a organitzat una xerrada sobre el TTIP pel proper divendres 23 de gener, a les set de la tarda, al Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’ .

Per contextualitzar el tema tenen previst  passar primer uns vídeos curts informatius, i després encetarar l’exposició i debat amb: Àlex Guillamón, membre d’Entrepobles i de la Campanya No al TTIP, Carles Seijo, del Centre per la Sostenibilitat Territorial i de la Campanya No al TTIP i Javier Sánchez, professor de Comerç Internacional a l’I.E.S. Ribera Baixa.

També hi ha previst un servei de Kafeta Karxofera, tapes, i una petita festa posterior. El casal esta situat al carrer penedes núm 2.