Taller sobre “Comportaments Masclistes en Espais d’Oci” organitza’t per l’AJP al Casal

February 17, 2015 in Actualitat

«L’Assemblea de Joves del Prat (AJP) organitzarà pel proper diumenge un taller sobre “Comportaments Masclistes en Espais d’Oci” al Casal Okupat i Autogestionat ‘La Llavor’».

 

En el marc de la campanya “No podràn amb els nostrès somnis”, durant els darrers mesos l’AJP ha estat tractant l’eix d’oci d’aquesta mateixa campanya, “i com a través del mercat i l’estat s’intentava manipular a les joves”. Organitzant amb anterioritat un debat a l’entorn de de la presència i els efectes de les drogues en aquests espais d’oci. Aquest eix, oci i els seus espais, per l’AJP comença a veure el seu final, i el següent eix que volen tractar de de l’assemblea és el de feminisme. Lligant aquestes dues temàtiques l’AJP ja va fer un altre xerrada sobre comportaments masclistes en els espais d’oci, a càrrec de Rubén Sanchez, activista feminista.

És per aquesta raó, que aquest diumenge 22 de febrer a les 18h faran un taller sobre la mateixa temàtica, els Comportaments Masclistes en Espais d’Oci. Aquest taller serà a càrrec d’activistes del col·lectiu feminista Justa Revolta. Amb aquest taller pretenen parlar i tractar quines són les situacions on es duen a terme aquests comportaments, i aquestes agressions.