Comunicat de Catarko ajornant la Ruta anarquista

setembre 18, 2012 in Memòria El Prat, Memòria històrica, Ruta Anarquista

Els actes que s’havien de cel·lebrar al Prat de Llobregat en el marc de la Ruta anarquista queden ajornats al 27 d’octubre pel risc de pluja

Per causa de les previsibles plugues que s’anuncien per aquest cap de setmana a la nostra població i el fet de que totes les activitats previstes s’havien de fer inevitablement a l’aire lliure, els col·lectius organitzadors hem decidit ajornar una setmana els actes de la IIª Ruta Anarquista passant-la al proper 27 d’octubre en els mateixos horaris.

Un cop consultades totes les persones implicades a la diada i vista la predisposició de tothom al canvi i que el cartell podia mantenir-se íntegrament sense la baixa de cap acte, hem preferit traslladar-ho una setmana evitant així els inconvenients que es poguessin ocasionar als assistents per un ajornament de darrera hora, més que previsible. Preguem traslladeu aquesta decisió pels mateixos canals en què heu convidat a més gent perque tothom quedi enterat, com així estem fent nosaltres.

Lamentem si aquest canvi suposa l’impossibilitat per assistir a algú que ja ho tenia previst i ens alegrem pels que per les dates ens havien comentat no podien venir i ara podran fer-ho. En tot cas, i mai millor dit, mai plou al gust de tothom, i sembla que aquestes pluges del dissabte estan més que assegurades. Així us animem a veure’ns el proper 27 d’octubre a les 10.45 a l’estació de Renfe del Prat i a la resta d’actes d’aquell dia que continuen igual…que ja sabeu que les negres tempestes que agiten els aires no ens impediran continuar lluitant.

Salutacions llibertàries


Catarko

El Prat de Llobregat a 18 d’octubre 2012